Over ons

Het draait om mensen en het bouwen van langdurige relaties.

De mensen achter SunToday

Over SunToday

Met bijna een decennium aan ervaring in de energiesector, hebben we in diverse prominente bedrijven gewerkt en zo waardevolle inzichten verkregen in de uitdagingen en kansen binnen deze industrie. Onze expertise strekt zich uit over technische kennis tot een breed scala aan zakelijke vaardigheden.

Onze ervaringen en inzichten hebben geresulteerd in de oprichting van SunToday, met een duidelijke missie: het leveren van betrouwbare en hoogwaardige installatiediensten die energie brengen in uw leven!

Maar bij SunToday gaat het om meer dan alleen technologie en installaties. Het draait om mensen en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Toen we ons bedrijf startten, begonnen we met een blanco vel en noteerden we alles wat goed en minder goed was in onze vorige rollen.

Hieruit is SunToday geboren – een bedrijf dat leert van het verleden, innoveert voor de toekomst en bovenal een partner is waarop u kunt vertrouwen.

Bij SunToday krijgt u niet alleen energie – u krijgt een toegewijd team dat streeft naar uitmuntende service en kwaliteit.

Ontdek de 3 zekerheden
Het team van SunToday